R/C Biler

schmidt-edition.dk

Fjernstyrede Biler

 

..Jeg har altid "leget" med fjernstyrede biler, men der kom en periode hvor jeg solget næste alt hvad jeg havde for at få penge til at vedlige en vis Passat VR6...

 

Nu er der tid og midler igen, så interessen er blomstret op igen - og nu har jeg jo et par børn der også gerne gider at være med til at lege..

 

Nederst på siden er der lidt mere info om mine tidligere modelbiler..

 

NOTE : EFTER VIRUS I MIN GALLERI DATABASE, ER BILLEDERNE MIDLERTIDIGT NEDE, DE BLIVER GENSKABT I LØBET AF 2018

Bonus Info

 

Min første fjernstyrede bil var vist en Nikko Toyota Hilux, som jeg hurtigt fik lavet om, malet og udstyret med mere lys, jeg har den faktisk et eller andet sted endnu - et restaurerings projekt tror jeg..

 

Så fik/købte jeg en Nikko Bison F10 Framebuggy - min første bil med proportional styring - De var jeg glad for, og den var skyld i at jeg fik kontakt med Jysk Hobbycenter og Leif.. Jeg manglede nye bagdæk og så på en sommerferie tur igennem Ribe en modelbil på taget af en parkeret bil. Det viste sig at det var Leif fra Jydsk Hobbycenter. Det blev til at årelangt forhold med den butik, helt indtil Leif solgte firmaet og det flyttede.

 

Det næste store spring var da jeg igennem min nabo der var maler købte en Tamiya Boomerang i et grossist firma - Det var deromkring 10-12 års alderen og så tog det ellers fart. Boomerang'en blev ombygget med Lancia karosseri og mange andre stumper - bla.a techniGold motor - jo det var vildt. Med Boomerang'en begyndte jeg lidt på konkurencer

 

Da konkurencen blev hårdere købte jeg en Yokomo Super Dogfighter 4WD offroad og senere en YZ10 4WD offroad

 

Offroad scenen blev udskiftet med 1/10 onroad hvor jeg købte en Yokomo YR4 M2 J pro - min til dato dyreste bil - en top prof kulfiber bil - så det var ikke grejet der manglede - det var nok evnerne der ikke fulgte med.

Så reaktionen var at gå ned i klasse og køre Tamiya M-chassis i Tamiya Cup, det var faktisk hylende sjovt - man kunne være med på et rimeligt budget, og bilerne var også til at betale, der gik vel 4 Mini'er på en Yokomo ;-) Nu skriver vi 1995-96 stykker..

 

Ud over de nævnte biler har jeg også haft en Tamiya Clodbuster, en Tamiya Monster Beetle, en Tamiya The frog, en assosiated RC10L, og en hjemmebygget 1/10 fladbane Nascar + et par nitro biler (øv de var fedtede)

 

Efter mange år med små børn og ny hus og have er jeg begyndt igen med modelbiler, PT står der følgende modeller i mit værksted, mere eller mindre komplette, (og der kommer sikkert flere til kunne jeg tro), HBX skyline (mikkels), Nanda Racing Sniper, Tamiya Mini Cooper med Golf 1 GTI, Tamiya Sand Rover (se galleri) og Tamiya M04L VW boble (kommer i Galleri)..

 

 

Nikko Toyota HiLux

Copyright © All Rights Reserved