Om

schmidt-edition.dk

Jeg kan bare ikke lade være..

 

Mit navn er Steffen Schmidt og jeg bor i Sønderjylland sammen med min søde kone Vibeke og mine skønne børn Christine og Mikkel.

 

Jeg er født og opvokset i en lille landsby på vestsjælland der hedder Algestrup, her har min far Erik givet mig en god ballast med hjemmefra. Hverken han eller jeg har styr på hvor mange timer der er gået (og stadig gå) i værkstedet hjemme hos far, med projekter af alle slags, men det er gennem hænderne vi lærer så det har aldrig været anderledes. Sådan var det også for min far dengang han var lille og boede hjemme. Min farfar Godtfred, var nøjagtig lige så meget tekniknørd som de to efterfølgende generationer. Jeg håber jeg selv kan give det videre til mine børn, og de er godt på vej, begge dygtige teknikkere ;-)

 

I mit daglige virke er jeg konstruktør/opfinder i en produktionsteknisk afdeling på Danfoss, hvor jeg laver special løsninger af produktionsudstyr til vores produktion, teknik, mekanik og også lidt el. Det er et super spændende job, med gode kolleger og et kreativt miljø.

 

Det er sjovt at gå på arbejde og det er mindst lige så sjovt at have fri, så jeg har et godt liv :-)

 

 

Jeg håber du finder noget på min hjemmeside der kan inspirere og underholde dig, så har jeg nemlig fået det ud af det jeg gerne vil - at give ideer videre.

 

Med venlig hilsen

Steffen

Mine Interesser

Jeg interessere mig rigtigt meget for biler - det har du nok gennemskuet, og lige siden jeg har kunne gå har jeg været med min far i værkstedet, jeg har ikke været højere end jeg kunne stå i en hjulkasse før jeg var sort første gang.

Som lille legede jeg med Lego og med modelbil - byggesæt, to ting der gav stor mlighed for at lave noget på min helt egen måde.

Senere kom der fjernstyrede elektriske modelbiler til, som blev til er konkurence sport for mig, hvor jeg i en årrække kørte en del rundt i landet til stævner og mesterskaber.

 

Inden jeg selv fik kørekort, har jeg skruet en del bil med min far, da jeg først var så stor at han sådan for alvor turde lade mig lave ting selv, så vi har haft nogle sjove projekter, og det tager mig stadigt ikke mange timer at skille et bil-interiør ad i atomer.

 

I mit voksne liv har der mest været hygget med bilstereo og modelbiler, og her efter børnene er blevet store, er sæbekassebiler blevet et nyt sjovt emne at nørde med, og det sidste nye er Bilpleje og polering - en helt ny verden der bare venter på at blive udforsket - NØRD FOREVER ;-)

Copyright © All Rights Reserved